Khamis, 4 Februari 2010

"kejutan"

salam..

pagi nie,bangun2 je haku da tak sakit2 badan lagi.. panas demam haku pun dah hilang,no more sakit pale.. so,hari nie haku dah ok dari semalam.. semalam memang hari yang sangat teruk.. hari nie haku dapat gak rehat sebab class BEL cancel,miss norimah kene gi Vc speech.. so hari nie haku ade satu class je pukul 2 30 until 4 30.. kem kadet bomba jugak postpone,ini bukan perkara yang wat haku happy ok.. kem akan diteruskan lepas cuti nanti.. dah la lepas cuti tu haku ade quiz and test2 yang sangat banyak.. tapi ape yang haku boleh wat,ikut jela plan mereka..


nie ade yang haku nak cerita kat korang,tadi pagi dalam pukul 4 pagi haku dikejutkan dengan jeritan ecah and nadee rumate haku tu.. perkara nie sangat mengejutkan haku ok and then haku tanye kenape.. ecah cakap nadee jerit mintak tolong sebab die tak boleh bernafas,macam ade benda kat atas badan die.. diorang berdua haku tengok macam dalam ketakutan je.. nadee lak nampak sangat pucat and siyes haku rase die sangat terkejut.. cian kat rumate haku tu.. haku temankan nadee kejap,sebab die nampak macam tak boleh tido,then bf die call kot.. die off lampu,then tido..


so sekarang dalam bilik nie,tiga2dah penah kene "kacau".. haku ingat haku je.. tapi haku takdela kene macam nadee tu.. haku kan selalu tido lewat.. ade satu hari tu,pintu bilik haku diketuk dengan sangat kuat,dah la tak bagi salam..kalau tak silap haku pukul 4 pagi.. bile haku buka pintu,takde orang.. lau nak kenekan haku pun agak2 la.. takde lak haku dengar orang lari.. sampai ke hujung tangge haku cari,tapi takde kelibat sorang manusia pun.. ciss.. so sape yang ketuk pintu tu,WALLAHUALAM.. hanya Allah yang tahu..

4 ulasan:

Jawa a.k.a USERMODE berkata...

wah wha..mengerikaan.. >_< ketok ketok~!! hu hu hu...~!

ala, itu bukan antu tindih, dia just sempot aje kot. ahaks~! isk.. jgn terpengaruh ngan cerita2 dongeng ya. terima kasih :P

Deqmie berkata...

huhu.. yela2 abgku.. x terpengaruh ngan citer2 dongeng lagi pasnie.. :P

chenuha berkata...

beb,aku pon ader pengalam ngeri...tun kudu pon semakin luar biase skunk ni!!!

Deqmie berkata...

tikah.ntahla,antare caye ngan tak je bende nie.tapi lau dah alami sendiri plak cm ne.. tpi siyesla psl ketuk pintu tu smpai skang haku tak tahu sape yg ketuk,ade gak tanye dak2 level tapi diorg semua ckp xde ketuk pintu bilik haku time tu.lau org yg wat mmg giler shit xde keje.. eh ko da ok lum?dah sapu ubt yg dok bg lum?