Jumaat, 24 September 2010

berada di library..

salam..

maaf agak lama mendiamkan diri tanpa sebarang entry
agak sibuk dengan aktiviti-aktiviti persatuan
mendengar manifesto,dan keluar mengundi
cewahhh..



sekarang sedang sangat gigih menyiapkan tugasan law
tajuk tugasan kali nie agak menguji
iaitu tragedi natrah dan perlu kaitkannya dengan undang-undang syariah
kene banyak buat research dan sebagainya

sebenarnya
banyak pengajaran yang haku dapat dari kisah nie
cuba menghayati watak natrah dengan sebaik mungkin
pergolakan dalam dirinya
memerlukan kekuatan dan pegangan agama yang kukuh
untuk menghadapinya
kisah yang sangat menyentuh perasaan

hee
mula dah nak bermain dengan emosi
lepas nie nak study perbicaraan yang berlaku time tu pula
nak siapkan tugasan tu hari nie juga
sebab esok nak pergi berpoya-poya dengan kawan-kawan..

p/s: ade manusia sengal nak berkaraoke dalam library ni
memang mintak maki..

5 ulasan:

dianafisa81 berkata...

karoke dalam library?kes dengar walkman la ni..

atieka aieka berkata...

kau bagi maki, aku kasi kaki..orite???

Deqmie berkata...

@ kak diana.. memang pun.. hampeh betul,buat orang lain terganggu jek..

@ fatin.. boleh2.. kasi terbang itu orang yeh..

noorul hidayah bt md saleh berkata...

amek kos law ke?

Deqmie berkata...

dayah.. mcm panggil name sendiri plak..
haku amik pentadbiran awam.. kene amik subjek law.. :)