Khamis, 11 Ogos 2011

alhamdulillah, rezeki..

salam..
pagi tadi time haku blogwalking.
ada satu blogger nie buat entry pasal kuih-muih..
then saya pun usha-usha la gambar-gambar yang ditunjukkan.
then
.
.
.
.
.
kuih tu ! kuih yang saya teringin nak makan..
sangat berwarna warni
tergoda tau, nasib baik puasa..
kuih yang say maksudkan ialah kuih ini..
taraaa...




nama kuih nie, kuih lompang..
hee dah lama tak makan tetiba teringin
lepas abis tutorial, classmate ajak pergi bazar ramadan kat pekan alor gajah
wahhh apa lagi peluang untuk cari kuih nie.
mula-mula macam hampa sebab tak jumpa pun kuih nie..
tapi akhirnya jumpa jugak,,
dek kerana nafsu saya beli rm2
tamak kan saya, sila jangan ikut
hehe

alhamdulillah, rezeki saya hari nie :)
tapi lupa snap gambar..
hehe
saya search kat google je..




gambar ihsan google

1 ulasan:

L berkata...

anda seorang yg pemarah?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html