Sabtu, 6 Ogos 2011

kartun zaman kanak-kanak..


salam..
ok kali nie saya nak cerita pasal kartun feveret saya time kecik-kecik dulu..
hee usop sontorian nie kartun paling best yang saya suka,,
bukan saya sorang je yang suka..
abang-abang saya pun suka..
duduk sama-sama depan tv tengok cerita nie,,
sekarang,kalau teringin nak tengok kartun nie
saya tengok kat youtube..

keluang man,, keluang man,,
terngiang-ngiang lagi lagu kartun nie..
hehe saya paling suka part yang dia cerita pasal ex-awek keluang man,,
comell je rasa

yang nie pulak abang-abang saya suka tengok
saya apa lagi join sekali,,
suka dengar suara-suara kartun nie
hehe

yang nie bukan setakat tengok kartun dia,
komik dia pun saya suka beli,,
tapi tak dapat dikesan dah komik-komik tu..
paling kesian kat bun, sebab selalu kena marah.
ajib pulak manja dengan abah..

hee kartun nie sangat comel,,
time kecik-kecik
selalu cakap kan best kalau dapat tinggal rumah yang yogies yang unik tu..
bentuk telur..
sangat kawaiiiii :)

7 ulasan:

nurani berkata...

hahahah..saye suke sume kartoon ni tau..

Deqmie berkata...

hehe.. saja nak bagi sahabat2 blogger ingat memori time kecik2 dulu :)

Unknown berkata...

hehe betul tu..
macam doremon kan..
i ske tgk doremon sejak i xreti tgk jam lagi
best sgt ke doremon?hehe

Deqmie berkata...

doremon best,, sebab dia ada poket ajaib :)

Alif Ihsan berkata...

zaman kanak2 made in Malaysia 100%.... Like!!!!!!!!!!

MERAH berkata...

waaa memang mengimbau kenangan zaman muda duluuuu.hhehe sekarang pon msh muda.salam perkenalan :)

Deqmie berkata...

alif ihsan : yup betul2,, kartun malaysia pun hebat apa :)

merah : salam perkenalan,, :)