Ahad, 7 Ogos 2011

kalaula semua belia di Malaysia macam Matlutfi :)


salam..
saya salah seorang peminat matlutfi,,
kenal tak?? ala vlogger terkenal tu..
memang saya akan menanti vlog baru dari beliau,
dan tadi saya dapat tahu matlutfi dah ade vlog yang terbaru..

ok yang bestnya kali nie
matlutfi telah adakan satu program la macam tu lebih kurang
sempena hari kemerdekaan nanti
dia akan buat satu vlog yang melibatkan semua orang bukan beliau sahaja

cara-cara nak join program nie senang je
pada sesiapa yang selalu upload video kat youtube
korang boleh buat response vlog untuk blog matlutfi yang terkini,,

korang kena cakap macam nie contoh,
saya bangsa melayu,
bangsa saya mengajar saya untuk menghormati satu sama lain
ataupun
saya orang islam,
agama saya agama saya menyuruh saya untuk berbuat baik walaupun
kepada penganut agama lain..
untuk bangsa lain vice versa.

senang je kan,
syaratnya time buat video tu korang kena senyum,kalau tak akan di reject,,
nanti matlutfi akan compile kan semua response vlog untuk dijadikan satu
dan akan diupload di youtube hari kemerdekaan nanti..
kagum sungguh dengan usaha beliau untuk menyatupadukan semua bangsa..
saya bangga dengan awak matlutfi :)

nak tahu selanjutnya korang boleh klik link kat bawah

10 ulasan:

Iryana berkata...

terbaekkk/....

fa-in berkata...

matlutfi best! :D

☻UsaGi NaNa☻ berkata...

cm nk join tp kaku dpn video..hahah!hebat!

Deqmie berkata...

fa-in : hehe dia mmg best,, sempoi je :)

usagi : try la,, nanti dia akan masukkan dlm vlog dia,, yg penting kena senyum :)

KiNa berkata...

sy pon suke dia,..matlutfi mmg the best,...hehe

Amy Syaquena berkata...

Salam kenal,

selamat berpuasa, amy singgah sini dan follow , jemput ke belog amy ye...

happy blogging.

nurani berkata...

hee..sye xbrp knl larrr..
sbb new lg..
tp looks like korean kan..hihihi

Deqmie berkata...

kina : hehe anuar hadi pun best jugak

kak amy : terima kasih,, dh lama jadi follower kamu :)

nurani : hehe ala2 korea gitu muka dia nie

Elih Japahar berkata...

tak kenal siapa dia...sori haha!

Deqmie berkata...

elih : yeke x kenal nie,,, ? hee